Gratis Fysio Begeleiding

Iedere fanatieke atleet krijgt wel eens last van blessures of andere pijnklachten, dat is bijna niet te voorkomen. Vaak is de oorzaak een onbalans in spierkracht en/of overmatige spanning op je spieren. Om dit te verhelpen of voorkomen gaat men vaak naar een fysiotherapeut of besteld men producten online om onbalans qua spierkracht of overmatige spierspanning te verhelpen. Dit zal regelmatig helpen om klachten te verhelpen of verminderen. Toch is het volgens ons niet de meest effectieve oplossing. Wij zijn namelijk van mening dat de meest effectieve manier om overbelasting blessures te bestrijden een meer volledige aanpak is. Zo kunnen weerstandsbanden helpen om een onbalans in spierkracht te verhelpen en kan een foam roller of massage gun helpen om je spieren soepeler te maken maar beter is om deze producten te combineren met een gedegen plan.

Om deze reden hebben we de handen in een geslagen met Luuk en Luc van het Fysiolab. Luuk en Luc zijn zelf fanatieke atleten maar zijn tevens ervaren fysiotherapeuten en beweging wetenschappers. Hierdoor is vrijwel geen blessure het Fysiolab meer onbekend. Het Fysiolab zal atleten van een stukje begeleiding gaan voorzien. Bestel je bij ons een product? Dan krijg je niet alleen je bestelde product maar krijg je ook wekelijks een 4 weken durend trainingsschema in je mail. Deze schema's zullen je helpen om je algehele mobiliteit en spierkracht te vergroten waardoor de kans overbelasting blessures afneemt. Natuurlijk verschilt iedereen van niveau en hebben verschillende atleten verschillende doelen. Hierdoor krijg je per spiergroep verschillende oefeningen en worden er richtlijnen gegeven met betrekking tot het aantal herhalingen die we je adviseren te doen gebaseerd op je eigen niveau!

Ben je na afloop van deze 4 weken nog steeds niet van je klachten af of heb je gewoon advies nodig? Dan mag je kosteloos een online consult inplannen met het Fysiolab zodat er bekeken worden welke stappen voor jou persoonlijk het meest passend zijn. Op deze manieren gaan we ons best doen om je te helpen blessurevrij te worden en te blijven!

 

 

 Team Het Fysiolab

 

ZO GAAN WIJ JE HELPEN: